۶ خرداد ۱۳۹۱، ۲۱:۳۷

حکیم جوادی:

تحقق کامل دولت الکترونیک 15 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

تحقق کامل دولت الکترونیک 15 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

قزوین - خبرگزاری مهر: معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات کشور گفت: توسعه IT و ICT به طور کامل در کشور نیازمند پنج سال زمان و اختصاص بیش از 15 هزار میلیارد تومان اعتبار است.

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه شورای اداری استان قزوین عصر شنبه با حضور علی حکیم جوادی، معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات کشور، سعید مهذب ترابی مدیرعامل سازمان بهره وری ایران، احمد عجم استاندار قزوین، معاونان برنامه ریزی و منابع انسانی استانداری و مدیران دستگاههای اجرایی در استانداری برگزار شد.

علی حکیم جوادی در این  جلسه گفت: امروزه دنیا با نگاه و رویکردهای جدید برای پیدا کردن مسیرهای جدید و میان بر تلاش می کند تا ره صد ساله را یک شبه طی کند و یکی از ابزارها استفاده از فناوری های IT و ICT و توسعه آن است.

وی افزود: استفاده از این تکنولوژی جدید در شش محور اساسی تاثیرگذار است که اقتصاد، افزایش تولید ناخالص ملی، ارتقاء بهره وری و توان رقابت در بازارهای خارجی و داخلی از آن جمله است.

حکیم جوادی تصریح کرد: در بخش های اجتماعی هم استفاده از IT و ICT موجب افزایش رفاه و سطح زندگی مردم می شود و با تامین آموزش از راه دور، ازبین بردن مسافت به کاهش قابل توجه هزینه ها می انجامد.

این مسئول یادآورشد: در بخش سیاسی که یکی از مشکلات دولتها و مردم عدم شفاف سازی است دولت الکترونیک می تواند با شفاف سازی به جلب اعتماد عمومی و رضایتمندی مردم منجر شود و کاهش آلودگی محیط زیست، تامین حقوق و قوانین و قضاوت عادلانه نیز از دیگر دستاوردهای تحقق دولت الکترونیک است.

تحقق دولت الکترونیک تسریع می شود/ 15 هزار میلیارد تومان اعتبار

وی بیان کرد: به دلیل اهمیت خدمت رسانی سریع و راحت به مردم یکی از شعارهای دولت دهم، الکترونیکی شدن خدمات دولت است که برنامه نقشه راه برای تحقق این امر صورت گرفته است.

حکیم جوادی بیان کرد: با واگذاری مخابرات به بخش خصوصی بزرگترین خصوصی سازی کشور در حوزه ICT صورت گرفته و در نقشه علمی کشور سه اولویت مهم پیش بینی شده است که در اولویت اول پنج زیر شاخه بایو، نانو، انرژی هسته ای، هوا، فضا و ICT  دیده شده است.

وی گفت: پیاده سازی و تحقق کامل دولت الکترونیک نیازمند مشارکت بخش خصوصی و دولت است که اجرای کامل آن بیش از 15 هزار میلیارد تومان اعتبار و پنج سال زمان نیاز دارد.

این مسئول گفت: این رویکرد در استان قزوین ایجاد شده و با کارهای بزرگ صورت گرفته می توان خدمات تمامی دستگاههای اجرایی استان را به صورت الکترونیک ارائه کرد.

وی یادآور شد: به لحاظ زیرساختی در دولت الکترونیک در قزوین نیازمند بسترسازی هستیم زیرا این استان از مناطق مستعد کشور است و قابلیت کارهای بزرگ و مهم را دارد اما انتظار می رود در بخش ضریب نفوذ تلفن گامهای موثرتری بردارد و با ایجاد نیاز در مشتری خدمات بیشتری ارائه کند.

حکیم جوادی اضافه کرد: استفاده از ابزارهای IT و ICT باید در اولویت قرار گیرد و با ظرفیت صنعتی، کشاورزی، گردشگری و دانشگاهی مرکز داده ها در آن تقویت شود.

معاون وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات همچنین گفت: 85 درصد مردم استان قزوین باسوادند و آماده استفاده از ابزارهای نوین هستند اما خدمات الکترونیک در حد مطلوبی به مردم داده نمی شود.

راه اندازی مرکز داده ها و دیتا در استان قزوین

وی از راه اندازی مرکز داده ها و دیتا در قزوین خبر داد و اظهارداشت: تا پایان سال 91 باید تمامی دستگاههای اجرایی استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شوند زیرا دولت در اجرای این طرح جدی است.

ارائه 280 نوع خدمات الکترونیک


رئیس سازمان فناوری اطلاعات کشور گفت: در حال حاضر حدود 280 نوع خدمت الکترونیکی به مردم ارائه می شود در حالی که قادریم بیش از 800 تا یک هزار نوع خدمت الکترونیک به مردم ارائه کنیم که امیدواریم امسال این کار با سرعت بیشتری انجام شود.

در این مراسم با حکم وزیر ارتباطات و فنآوری اطلاعات فرهاد جاویدی به عنوان مدیرکل اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قزوین معرفی شد.

کد خبر 1612627

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha